petokasvit.fi on syntynyt!

Hei kaikille!

Tänään, 12.3.2015 tämä sivusto on saanut kastenimensä, jota se tulee toivottavasti kantamaan ylpeänä pitkään.Tämä tulee olemaan lihikset.net sivuston eräänlainen jatkaja, tosi eri pitäjän ja ajatusmaailman kantamana 🙂 Olin aikoinaan itse todella harmissani kyseisen sivuston haihduttua pois ja halusin jatkaa itselläni olevan tietoperimän jakamista. Suomalaisia lihansyöjäkasvisivustoja ei ole muita kuin tämä tällä hetkellä. Mielestäni on ensiarvoista että netistä löytyisi edes yksi sivusto jolle on koottu tärkeimmät kasvatusperiaatteelliset poiminnat ja jonka kautta alottelijat voisivat saada apua ongelmiinsa.

Olin jo parin vuoden ajan unelmoinut oman sivuston pystyttämisestä. Parin epäonnisen sivustonpystytysyrityksen jälkeen olen päättänyt asettua tälle WordPress-alustalle. PHP-kieli ei edelleenkään sano mitään joten yritän saada sivuston toimimaan ja pyörimään ilman  mahtihienoja plugin-lisäosia.

Edelliset sivustot ovat olleet nimeltään petokasvit.webs.com ja petokasvit.blogspot.com. Jossain vaiheessa alkoi tökkimään nettisivun loppupäätteen lausuminen ja halusinkin päästä eroon ylimääräisistä verkko-osoitteen osista.

Bloggerin puolen sivuston pidän vielä hetken käynnissä jonka jälkeen suoraohjaan kävijät tänne uusituille sivuille.

Toivon sulle tosi antoisaa nettisurffailua näillä sivuilla!

Terkuin

Siru 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s